Vecka 2

Hej allihopa!

Nu har första veckan snart gått och vi har kommit igång. Barnen tyckte att det var roligt att komma tillbaka efter lovet.

Vi har fått en ny lärare i vårt team hon heter Sandra Bergendal. Vi hälsar henne välkommen. Vi har även fått två nya elever till vardera klass.

Den här veckan har vi börjat jobba med forntiden och kommer att fortsätta några veckor framöver. Fråga gärna hemma vad de kan om Istiden.

Barnen har fått nya läseböcker som ny läsläxa. Boken heter ” Nyckeln till skatten”. Vi vill att de gamla böckerna kommer tillbaka så fort som möjligt. De som hade den blå boken kommer att få ”Diamantjakten”.

På måndag får vi en lärarkandidat till teamet. Hon heter Frida Nyh och går första året på lärarutbildningen. Hon kommer att vara med oss i fem veckor.

Vi kommer att ha två studiedagar framöver. Barnen är då lediga från skolan men fritids är öppet som vanligt.  Torsdag 26/1 och onsdag den 22/2.

Läxor till v. 3

3A

Nyckeln till skatten s. 8-13

Skriv ord till meningar

Multiplikation

glosor (frukter)

3 B

Nyckeln till skatten s. 8-13

Diamantjakten s. 6-12

Skriv ord till meningar

Multiplikation

glosor (frukter)

Trevlig helg!

Marina, Cathrin & Sandra

 

 

 

 

2 reaktion på “Vecka 2

 1. Johan Karlsson

  Hej Bredsandspolarna!
  Vad roligt att läsa om er vecka och att ni fått både nya kompisar i klasserna, fått en ny lärare och dessutom kommer få en lärarstudent nästa vecka. Jag vet ju att ni varit fantastiska att ta emot nya klasskompisar så jag är helt säker på att de nya klasskompisarna men också Sandra och Frida kommer trivas jättebra hos er!

  Spännande att veta vad ni kan om istiden. Jag tror nog jag ska överraska er någon gång då ni minst anar det och komma in i klassrummet så får ni berätta allt ni kan om istiden. För det behöver jag lära mig!

  Lillrektorn

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *