Vecka 35

Hej alla där hemma!

Veckan som gått: I början på veckan hade vi aktiviteter för att lära känna varandra. Förra årets 3A  och 3B, har ju i år blivit en stor klass med fyror och fått två nya mentorer. Fyrorna gjorde bl a en aktivitet för sina fadderbarn i ettorna, vilket var väldigt uppskattat. Fyrorna hade då både planerat och organiserat lekar, som de kommit på själva.

På onsdagen började vi med vanliga lektioner och eleverna har delats upp i två nya grupper, så varje grupp sitter i varsitt klassrum. Vi har börjat med samhällskunskap, där eleverna lär sig om hur familjer kan se ut. Samhällskunskap ingår i det som heter SO på schemat. I biologi har vi börjat prata om hur kroppen ser ut och fungerar.  Biologi ingår i det som heter NO på schemat.

Det har verkligen varit jätteroligt att lära känna era barn!

Läxor: Då vi bara hunnit ha en halv vecka med lektioner, så har barnen inte fått några läxor än.

Kom ihåg/glöm ej!: Nästa vecka på måndag är det fiskeutflykt. Alla får låna det de behöver för att fiska, men den som vill får ta med egna fiskesaker. Kom ihåg att barnen behöver klä sig varmt och ha kläder som klarar regn, eftersom vi ska vara ute hela dagen. Den som vill får ta med sig fika också. Skolan ordnar lunch.

Med vänliga hälsningar,

Evelina och Maria

En reaktion på “Vecka 35

  1. Lukas

    Hej bredsand det är Lukas hoppas ni har det bra jag Emilia Tilda och Alex har det bra på engelska skola Sundsvall och vi har nya kompisar och ni har det ochså bra förstås och jag hoppas att alla ni trivs så bra som möjligt i 4:n

    MVH:Lukas , Emilia , Tilda och Alex

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *